Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз изрази възмущението си от снощните

...
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз изрази възмущението си от снощните
Коментари Харесай

БФС се възмути от снощните ексцесии на Стойне Манолов и глоби Царско село

 Царско село уволни Вили Вуцов
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз изрази възмущението си от снощните ексцесии след дуела от Втора лига сред ЦСКА 1948 и Царско село (1:1).

На стълбището на националния стадион " Васил Левски " след края на мача Стойне Манолов е опитал разпра с Кирил Котев. Впоследствие спортният шеф на ЦСКА 1948 сподели фотография с издрания си врат.

Ето какво оповестиха от БФС:

" На днешното си съвещание Комисията по нравственос и феърплей към Българския футболен съюз прегледа случая сред члена на УС на Сдружение " Футболен клуб Царско село 2015 " Стойне Манолов и спортно-техническия шеф на ФК ЦСКА 1948 Кирил Котев.

След извършени диалози с Котев и с началника на направление на охранителна полиция СДВР-МВР Борислав Мойров комисията регистрира, че дейностите на Стойне Манолов са в прорез с етичните правила на държание и предложи на Дисциплинарната комисия към БФС да вземе отношение по проблема.

ДК на собствен ред наказа ФК Царско село с имуществена глоба в размер на 1250 лева за разпра със служебни лица от отбора-домакин, на съображение член 36, алинея 1, т. 5, б. А от Директива за птиците 2018/2019.

Независимо от решението на Кирил Котев да не подава тъжба пред органите на реда, Българският футболен съюз изрично показва възмущението и несъгласието си с сходни прояви и още един път акцентира, че възможни бъдещи такива ще бъдат глобени съгласно дисциплинарния устав на централата ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР